Waarom Film/ Video?

Er is onderzoek gedaan onder 3800 marketeers, waarvan 72% aangeeft voornamelijk in video te gaan investeren in de komende jaren. Zij voorspellen dat video in de toekomst de basis gaat vormen van een website. Eigenlijk heel logisch! Uit onderzoek in oktober 2014 bleek al dat we samen ongeveer 38.2 biljoen video’s kijken per kwartaal. Dit was een verhoging van 43% ten opzichte van dezelfde periode het jaar ervoor. Onderzoek uit 2011 wees zelfs al uit dat 60% van de consumenten liever naar video kijkt dan een tekst leest.

 

In een video kunt u een goed beeld geven van uw organisatie. Hierdoor krijgen klanten en consumenten meer vertrouwen in u en uw bedrijf. Daarnaast is een video makkelijk te delen op social media en komt een website met video hoger in de zoekresultaten van google terecht. Kortom, uw bereik groeit!

 

Daarnaast zijn de mogelijkheden van video zo uigebreid dat er voor elke boodschap, product of dienst een bijpassende vorm is. Over de afgelopen jaren heb ik verschillende soorten video’s gemaakt voor organisaties. Een selectie:

– documentaires (om inhoudelijk kennis over te dragen)

– promo’s en trailers (ter promotie van een product of evenement)

– videoboodschap

– evenementenvideo’s

– testimonials (waarin huidige klanten vertellen over hun ervaring)

– videobox

– instructievideo’s (zodat u zeker weet dat nieuw personeel alle informatie krijgt)

Voor voorbeelden van mijn werk verwijs ik u graag naar mijn portfolio. Wilt u weten hoe het realiseren van een film/ video in zijn werk gaat? Kijk dan bij werkwijze! Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen, graag zelfs!