Videobox aanbieding!

Tijdens het 8 uur overwerken in Den Haag op 27 maart jl hebben we onze eerste videobox gemaakt! We hebben bezoekers van het randprogramma gevraagd naar hun tips om ons dagelijks leven te verduurzamen. Het resultaat ziet u hier: https://vimeo.com/123444426

Wat is een videobox? Een videobox geeft uw gasten, collega’s of bezoekers de mogelijkheid een videoboodschap achter te laten. Hiervoor bedenkt u van te voren een vraag (dit kan heel specifiek zijn zoals bij het 8 uur overwerken of juist heel los, bijvoorbeeld: heeft u een boodschap voor het bruidspaar) die iedereen vervolgens op film beantwoord. Daarna wordt er in de montage een compilatie van gemaakt en heeft u een videobox filmpje!

Omdat wij het videobox formaat ontzettend leuk vinden willen we het graag verder ontwikkelen! Daarom hebben we nu een aanbieding. Voorlopig kunt u een videobox bestellen voor slechts 899 euro (inclusief btw en reiskosten in de regio Den Haag)! Eerst bereiden we het samen voor (waar wilt u een videobox voor, wat is de vraag die we gaan stellen, waar komt de videobox te staan, etc). Dan filmen we tijdens uw evenement de videobox en krijgt u binnen een week het eindresultaat opgestuurd.
(Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie te monteren zodat u de videobox aan het einde van de bijeenkomst kan laten zien. Hiervoor hebben we extra mankracht nodig waardoor het binnen de aanbieding niet mogelijk is, uiteraard kunnen we hier een aparte offerte voor uitbrengen!).

Interesse? Neem gerust contact op voor meer informatie!