Lukida

lukida-607x273

Sinds kort is het mogelijk een abonnement te nemen op Eva Knoet bij Lukida! Klik hier om naar de Lukida pagina van Eva te gaan.

Wat is Lukida?

Lukida is een crowd funding platform voor kunstenaars. In de kunstwereld is er een eeuwen oude traditie waarbij kunstenaars financieel ondersteund worden door een weldoener. Dankzij deze bijdrage krijgt de kunstenaar de tijd en ruimte om zijn kunst verder te ontwikkelen. Tegenwoordig hebben we een systeem van crowd funding, waarbij niet één weldoener een groot bedrag geeft maar verschillende mensen kleine bedragen geven. Over het algemeen is crowd funding op project basis: voor een specifieke film (of ander project). Bij Lukida doen ze het anders! In plaats van een specifiek project te steunen neemt u een jaarabonnement op een kunstenaar. Hierdoor krijgt de kunstenaar een financiële buffer om zijn kunsten verder te ontwikkelen en u krijgt er een mooie tegenprestatie voor terug.

Waarom is Eva Knoet bij Lukida?

Eva verdient haar geld door haar werk voor Plucky Penguin Pictures. Naast de tijd die ze in haar bedrijf steekt maakt ze fictiefilms, die onbetaald zijn. Via Lukida hoopt Eva een financiële buffer op te bouwen waardoor ze op een rustig moment bij Plucky Penguin Pictures aan haar fictie projecten (bijvoorbeeld haar tweede speelfilm) kan werken zonder dat dit direct financieel lastig wordt. Daarnaast heeft Eva een Master in de Filmwetenschappen waar ze al jaren iets concreets mee wil doen en biedt Lukida daar de mogelijkheid toe.

Wat voor abonnementen kan ik afsluiten?

Eva biedt een gevarieerd aantal abonnementen aan, zoals u op haar pagina kunt zien. Hierbij ligt de focus op de filmwetenschappen (door abonnementen waarbij u een (niet door Eva gemaakte) film krijgt met een essay van haar hand) en de films die Eva maakt. Verder kunt u kiezen voor setbezoek met een meet & greet of bijvoorbeeld een persoonlijke bedankt kaart. Kortom, voor ieder wat wils.

Kan ik ook eenmalig steunen?

Uiteraard is dat ook mogelijk! Naast dat u uw abonnement op elk gewenst moment op kan zeggen bieden we ook een exclusief Witte Wolken pakket aan via Lukida. Daarnaast is het mogelijk om een van Eva’s foto’s op canvas (of ander materiaal) te bestellen bij Werk aan de Muur.

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Ga naar http://www.lukida.com/evaknoet en kies aan de rechterkant van de pagina een abonnement uit. Volg daarna de aangegeven stappen en u bent abonnee!