Eva & Plucky

Mijn naam is Eva Knoet. Ik ben filmmaker en eigenaar van Plucky Penguin Pictures. Mijn passie is om verhalen te vertellen door middel van (bewegend) beeld. Sinds ik op jonge leeftijd film als medium ontdekte ben ik bezig met films maken. Ik heb fictie films, documentaires, sport verslagen, een VJ experiment en van alles er tussenin gemaakt. Als u interesse heeft kunt u een selectie van mijn korte fictie films bekijken op www.evaknoet.com.

Sinds 2010 zet ik mijn vaardigheden als filmmaker in bij Plucky Penguin Pictures. Iedereen heeft namelijk een verhaal! Ik help u graag het verhaal van uw organisatie in beeld te brengen.

De geschiedenis van Plucky Penguin Pictures

In februari 2010 zag Plucky Penguin Pictures, als bedrijf, het levenslicht. Ik was net terug in Nederland na het voltooien van mijn Master in Film Studies en had een video opdracht aangenomen waardoor de vraag zich aandiende: freelancer of zzp-er worden? Die keuze was snel gemaakt en Plucky Penguin Pictures werd een feit. Na de eerste video opdracht kwamen er al snel ook fotografie opdrachten binnen en het verdiende geld werd meteen weer in het bedrijf gestopt voor nieuwe apparatuur.

Over de jaren is het bedrijf flink gegroeid. Met mooie projecten in binnen- en buitenland. Gezien beelden meer zeggen dan woorden verwijs ik u graag naar de compilatie video die ik ter ere van het vijf jarig jubileum heb gemaakt:

Uiteraard houdt hier het verhaal nog lang niet op! De ambitie is om ook in 2015 weer mooie verhalen te vertellen én om te werken aan een duurzame bedrijfsvoering. Ik heb er alle vertrouwen in dat het wederom een mooi jaar gaat worden!

Let your dreams be your guide!